Sebastian Ghiţă, ales deputat cu 69,8%, obţinând de cinci ori mai multe voturi decât candidatul ARD

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă (PSD) a fost ales deputat cu 69,88%, numărul voturilor obţinute de Ghiţă fiind de peste cinci ori mai mare decât cel obţinut de candidatul ARD în acest colegiu, medicul Sofia Mihăilescu, şi de zeci de ori mai mare decât cel primit de fratele preşedintelui PRM.

1137 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă, ales deputat cu 69,8%, obţinând de cinci ori mai multe voturi decât candidatul ARD

Sebastian Ghiţă, ales deputat cu 69,8%, obţinând de cinci ori mai multe voturi decât candidatul ARD (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafx foto)

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Judeţean Prahova, în urma centralizării voturilor din 47 dintre cele 48 de secţii de votare din colegiul uninominal 4, omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost ales deputat cu 69,88% din voturi.

Procentul obţinut de Ghiţă este de peste cinci ori mai mare decât procentul obţinut de candidatul ARD în acest colegiu, medicul Sofia Mihăilescu. Potrivit BEJ Prahova, aceasta a primit 12,65% din voturi.

Sebastian Ghiţă a candidat sub sigla USL, din partea PSD Prahova, partid din care face parte de mai mulţi ani.

În acelaşi colegiu a candidat şi fratele preşedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor, generalul în rezervă Marcu Tudor. Conform datelor furnizate de BEJ Prahova, acesta a primit doar 1,48% din voturi, respectiv sub 400 din numărul total de voturi exprimate în acest colegiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici