Sebastian Ghiţă s-a înscris în UNPR - surse. Reacţia lui Oprea: Este o glumă

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris, vineri, în UNPR, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice. Liderul UNPR, Gabriel Oprea, neagă că deputatul Sebastian Ghiţă s-ar fi înscris în UNPR, spunând că este "o glumă".

1245 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă s-a înscris în UNPR - surse. Reacţia lui Oprea: Este o glumă

Sebastian Ghiţă s-a înscris în UNPR (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat de mai multe ori, vineri, la Parlament, unde a fost dezbătută moţiunea de cenzură, Oprea a negat că Ghiţă s-ar fi înscris în UNPR, spunând că ”a fost o glumă”.

Informaţia privind înscrierea lui Sebastian Ghiță în UNPR a fost furnizată de surse apropiate liderului PSD, Victor Ponta, vineri dimineaţă, înainte de începerea dezbaterii moţiunii de cenzură.

În noiembrie anul trecut, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta, Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD, după ce afirmase că este momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

"Într-un fel, tinerii au dreptate: cât timp Ion Iliescu se asează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Ion Iliescu are venerabila vârstă de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani. Cred că e momentul ca Ion Iliescu sa se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD", afirma Ghiţă, apreciind că e necesară reformarea PSD şi că toate partidele "trebuie să arate că au un răspuns la acuzaţiile de comunism, corupţie şi ineficienţă".

El susţinea atunci că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici