Şeful CJ Vaslui participă, la Caracas, la funeraliile fostului preşedinte Hugo Chavez

Şeful Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), participă, vineri, la funeraliile fostului preşedinte al Venezuelei Hugo Chavez, pe care îl consideră "un mare lider al stângii contemporane", el spunând că plăteşte din banii săi costurile acestei deplasări.

3720 afișări
Imaginea articolului Şeful CJ Vaslui participă, la Caracas, la funeraliile fostului preşedinte Hugo Chavez

Şeful CJ Vaslui participă, la Caracas, la funeraliile fostului preşedinte Hugo Chavez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dumitru Buzatu, care conduce de 12 ani filiala judeţeană Vaslui a PSD, susţine că deplasarea la Caracas, în Venezuela, o face singur, în calitate de om politic şi de lider al social-democraţilor vasluieni.

El spune că deplasarea cu avionul îl costă 1.500 de euro şi că va suporta aceste costuri din banii săi.

"Fac această deplasare în Venezuela, la funeraliile fostului preşedinte Hugo Chavez, întrucât am considerat că este un mare lider al stângii contemporane. Toţi cei care sprijină aceste valori trebuie să marcheze astfel de momente prin prezenţa alături de cei îndoliaţi", a declarat, vineri, preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a decedat, marţi, la Caracas, la vârsta de 58 de ani.

Funeraliile vor avea loc vineri, începând cu ora 11.00 (17.30 ora României), la Academia Militară din Caracas, unde sute de mii de persoane vin să se încline, de miercuri, într-un şir necontenit, în faţa trupului neînsufleţit al lui Hugo Chavez, decedat din cauza cancerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici