Senatorul Iulian Bădescu, demisionar din PDL, ales membru în conducerea PSD Ploieşti

Senatorul Iulian Bădescu, votat sub sigla PDL, care săptămâna aceasta şi-a anunţat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru în structurile de conducere ale organizaţiei municipale PSD Ploieşti.

49 afișări
Imaginea articolului Senatorul Iulian Bădescu, demisionar din PDL, ales membru în conducerea PSD Ploieşti

Senatorul Iulian Bădescu, demisionar din PDL, ales membru în conducerea PSD Ploieşti (Imagine: Senat)

Iulian Bădescu a fost ales membru în Consiliul Municipal al PSD Ploieşti în cadrul Conferinţei Municipale a acestei organizaţii, care a avut loc, sâmbătă, în sala de spectacol a Teatrului "Toma Caragiu" din Ploieşti.

Prezent la conferinţă, Iulian Bădescu a criticat-o, în discursul său, pe Roberta Anastase, care deţine funcţia de preşedinte al PDL Prahova, organizaţie din care Bădescu a făcut parte.

Iulian Bădescu a spus despre Anastase că "a vândut interesele prahovenilor".

"Educaţia nu-mi permite să semnez acest act de trădare a judeţului Prahova şi a oraşului Ploieşti", a spus Bădescu.

Totodată, senatorul care s-a înscris recent în PSD şi-a cerut scuze noilor săi colegi de partid "dacă vreodată i-a supărat".

Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, care deţine şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, obţinută la alegerile din iunie 2008, a dezvăluit că, la acele alegeri, a avut doi consilieri în calitatea sa de candidat.

"Unul a fost familia mea, celălalt a fost Iulian Bădescu", a spus Cosma, care a ţinut să-i mulţumească fostului democrat-liberal pentru sprijinul pe care i l-a acordat în campania electorală pentru alegerile locale din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici