Senatorul Ştefan Stoica, în vârstă de 37 de ani, a murit

Senatorul Ştefan Stoica, fost membru PPDD, afiliat PSD, a încetat din viaţă, marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, senatorii ţinând un moment de reculegere în memoria sa.

16416 afișări
Imaginea articolului Senatorul Ştefan Stoica, în vârstă de 37 de ani, a murit

Senatorul Ştefan Stoica, în vârstă de 37 de ani, a murit (Imagine: senat.ro)

Fostul lider de grup al PPDD, Haralambie Vochițoiu, a precizat, pentru MEDIAFAX, că Ştefan Stoica fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu mai bine de un an, iar în ultimul timp boala se agravase.

Potrivit lui Vochiţoiu, Stoica a fost internat de mai multe ori şi a decedat marţi dimineaţă într-un spital din Capitală.

Ştefan Stoica fusese ales senator din partea PPDD, într-un colegiu din Ialomiţa, iar în octombrie anul trecut şi-a anunţat demisia din partid şi afilierea la grupul PSD. Până în anul 2010, el fusese membru PDL.

Stoica era de profesie medic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici