Şova, după votul din Senat împotriva arestării sale preventive: Cred că au înţeles colegii

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, miercuri, după respingerea de către parlamentari a cererii DNA privind arestarea sa preventivă, că ”au înţeles colegii faptul că un proces se desfăşoară în instanţă şi aşteaptă să se apere în faţa judecătorilor”.

1162 afișări
Imaginea articolului Şova, după votul din Senat împotriva arestării sale preventive: Cred că au înţeles colegii

Şova, după votul din Senat împotriva arestării sale preventive: Cred că au înţeles colegii (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

”Cred că au înţeles colegii parlamentari, un proces se defăşoară în instanţă. Aştept să trimită cineva dosarul în instanţă, pentru a putea să mă apăr acolo în faţa judecătorilor”, a spus Şova.

Întrebat dacă în PSD s-a luat decizia ca toate cererile justiţiei să fie avizate favorabil, Dan Şova nu a dorit să răspundă.

Întrebat despre gestul colegei sale de partid, Florentina Jipa, care i-a dat cu mir pe frunte, în plen, Şova a spus că a fost un gest prietenesc, foarte frumos. ”Sper să fie de bună vestire”, a mai adăugat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici