Stelian Ion: „Oprirea procedurii de selecţie a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza”

Oprirea procedurii de selecţie a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiţiei, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii, afirmă fostul ministru al Justiţiei, Stelian Ion, revocat miercuri seara din funcţie.

633 afișări
Imaginea articolului Stelian Ion: „Oprirea procedurii de selecţie a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza”

Stelian Ion trage un semnal de alarmă. „Oprirea procedurii de selecţie a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza”

„Oprirea procedurii de selecţie a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiţiei, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii”, transmite Stelian Ion.

Fostul ministru al Justiţiei acuză şi schimbarea conducerii Direcţiei de avizare din cadrul MJ.

„Schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcţiei de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obţinerea avizului pentru PNDL 3, proiect care faciliteaza furtul din banii publici, şi, probabil, a unor avize ulterioare, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege şi foloseşte aceleaşi metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public. Asta este realitatea tristă a acestor zile”, conchide Stelian Ion.

Premierul Florin Cîţu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiţiei Stelian Ion, susţinând că se opune reformelor.

„Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu: desfiinţarea secţiei speciale care nici dupa opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a declarat Florin Cîţu.

USR PLUS se opune programului Anghel Saligny, despre care afirmă că este o mită electorală, şi cere schimbarea premierului Florin Cîţu.

Dacian Cioloş îi invită pe parlamentarii liberali „care sunt în profund dezacord cu modul imoral de a proceda al premierului Cîţu” să semneze moţiunea de cenzură USR PLUS: „Ştiu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt. Moţiunea USR PLUS există şi merge mai departe”.

CITEŞTE ŞI: Bode anunţă că Planul „Anghel Saligny” va fi dezvătut în şedinţa de Guvern de vineri. „La Ministerul Transporturilor este aviz tacit”


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici