Premierul l-a revocat din funcţie pe ministrul Justiţiei Stelian Ion

Premierul Florin Cîţu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiţiei Stelian Ion, susţinând că se opune reformelor.

3566 afișări
Imaginea articolului Premierul l-a revocat din funcţie pe ministrul Justiţiei Stelian Ion

BREAKING NEWS Premierul l-a revocat din funcţie pe ministrul Justiţiei Stelian Ion

Premierul Florin Cîţu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiţiei Stelian Ion, susţinând că se opune reformelor.

CITEŞTE AICI Ruptură completă în Guvern? Barna: Ciţu trebuie să plece/ Premierul Ciţu l-a remaniat pe ministrul Justiţiei Stelian Ion

„Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu: desfiinţarea secţiei speciale care nici dupa opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a declarat Florin Cîţu, care a spus că va numi la Justiţie un ministru interimar.

Premierul a spus că a informat liderii coaliţiei despre această demitere.

„Nu mai aducem pe nimeni în Guvern care să şantajeze, care să nu înţeleagă că aici nu vorbim despre primari, comunităţi, ci despre interesul cetăţenilor. România trebuie dezvoltată. Doar pentru că colegii noştri de la USR PLUS nu au foarte mulţi primari nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit. Îmi asum aceasta decizie. (...) Este un proiect dedicat pentru asfalt, apă, canalizare, gaz. Este un simbol al modernizării României”, a adăigat Câţu.

Acesta a dat asigurări că această guvernare va continua.

„Sper ca USR PLUS să aibă responsibilitatea să nu aleagă ieşirea de la guvernare, precum comunică de azi dimineaţă pe diverse canale. Această coaliţie este datoare să livreze reforme pentru români. Vă asigur că această guvernare continuă şi vom depăşi acest moment”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici