A fost schimbată şefa direcţiei de avizare din MJ, care a refuzat să avizeze PNDL3. Ionuţ Moşteanu: Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie

Vineri a fost schimbată şefa direcţiei de avizare din cadrul Ministerului Justiţiei, „care a refuzat să avizeze ordonanţa ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor”, acuză deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu: „Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie, aşa cum, din disperare, a făcut şi Liviu Dragnea”.

3241 afișări
Imaginea articolului A fost schimbată şefa direcţiei de avizare din MJ, care a refuzat să avizeze PNDL3. Ionuţ Moşteanu: Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie

A fost schimbată şefa direcţiei de avizare din MJ, care a refuzat să avizeze PNDL3. Ionuţ Moşteanu avertizează: Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie

„Le cer lui Florin Cîţu şi omului numit de el la Ministerul Justiţiei, Lucian Bode, să oprească abuzurile de la Ministerul Justiţiei. Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie, aşa cum, din disperare, a făcut şi Liviu Dragnea. Astăzi a fost schimbată şefa direcţiei de avizare din cadrul ministerului, care a refuzat să avizeze ordonanţa ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor”, scrie pe Facebook Ionuţ MOşteanu.

Deutatul USR PLUS afirmă că „abia aseară (joi seara - n.r.) a ajuns originalul ordonanţei la ministerul justiţiei, deşi premierul l-a demis pe Stelian acum 2 zile <pentru că nu avizează>”.

„Lanţul minciunilor şi abuzurilor trebuie să înceteze. PNL are obligaţia să numească un nou prim-ministru în şedinţa coaliţiei de astăzi. Cu noul Dragnea, România nu se poate schimba”, conchide Moşteanu.

Vineri dimineaţa ministrul interimar al Justiţiei, Lucian Bode, afirma că nu a operat nicio schimbare, dar că va semna ordinul de delagare pentru un secretar de stat - „Cu siguranţă că unii vor dori să continue cu mine, alţii nu vor dori să continue cu mine interimar. Este opţiunea lor”.

Premierul Florin Cîţu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiţiei Stelian Ion, susţinând că se opune reformelor.

„Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu: desfiinţarea secţiei speciale care nici dupa opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a declarat Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici