SURPRIZA PSD-ALDE pentru Delta Dunării. Cine e favoritul pentru postul de Guvernator

Coaliţia PSD-ALDE se pregăteşte să-şi instaleze guvernatorul „Deltei Dunării”. Favorit este Vâlcu Stoian, fost consilier judeţean PSD şi şef al organizaţiei municipale Tulcea, în prezent director tehnic al Aeroportului „Delta Dunării”.

5036 afișări
Imaginea articolului SURPRIZA PSD-ALDE pentru Delta Dunării. Cine e favoritul pentru postul de Guvernator

SURPRIZA PSD-ALDE pentru Delta Dunării. Cine e favoritul pentru postul de Guvernator (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Propunerea noului Guvernator al Deltei Dunării trebuie înaintată premierului Grindeanu de ministrul Mediului, Daniel Constantin. Contactat de Gândul, Constantin a evitat un răspuns tranşant, însă nu a infirmat că Vâlcu Stoian este propunerea pe care o va înainta şefului Guvernului.

„Voi face un anunţ public după ce voi discuta cu premierul. (...) Avem mai multe variante pe care le voi discuta cu premierul”, a spus ministrul Mediului.

Fostul guvernator al Deltei Dunării, Liviu Mihaiu, susţine că o astfel de propunere demonstrează că actualul Guvern este „razna.

„Propunerea asta arată clar că acest guvern este un guvern razna, infinit mai incompetent decât guvernul Ponta. Desigur, propunerea aceasta este a pres CJ Tulcea, Horia Teodorescu, care astfel a anexat ARBDD-ul intereselor de grup şi de partid. Nici o măsură protectivă a Deltei, precum interzicerea vânătorii sau a pescuitului la sturion, pentru care m-am bătut zece ani, nu mai este din acest moment in siguranţă", a declarat Mihaiu, pentru Gândul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici