Tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, este membru al USR

Lucian Mara, tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, strigând "Ruşine!” şi „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, este membru al organizaţiei USR Hunedoara. Acesta a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost amendat de către Jandarmerie, ci a primit doar un avertisment.

3594 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, este membru al USR

Tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, este membru al USR

„Da. Au fost civilizaţi (jandarmii – n.r.). M-au legitimat. N-am înţeles de ce au trebuit să mă ducă la secţie, dar bănuiesc că au primit nişte telefoane de undeva - «Luaţi-l pe ăla de acolo că e tot acolo în faţă». Că altfel nu avea rost să mă ducă să îmi facă procesul verbal, dar până la urmă am fost. S-a înţeles greşit. Am văzut după aceea la ştiri că a apărut amendă 200 lei. M-am uitat încă o dată pe procesul verbal văd că nu scrie decât «AV», în locul pentru sumă scris doar «AV»”, a afirmat Lucian Mara, duminică, pentru MEDIAFAX.

Acesta a vorbit şi despre cum au decurs evenimentele la Hunedoara, unde premierul a făcut o vizită, precizând că a fost întâmplător în zonă. El a spus că ştia că şeful Executivului va fi acolo, însă nu cunoştea ora la care ajunge.

„Ştiam că vine, dar nu ştiam la ce oră ajunge şi unde. Pur şi simplu a fost coincidenţă că am trecut pe acolo l-a momentul respectiv. Nu ştiam că la ora aceea va veni acolo. Efectiv am trecut cu maşina. Am oprit, cum am găsit loc de parcare şi am văzut coloana oficială. Cred că este obişnuită nu este prima dată când i se aduc vorbe dulci. O doamnă probabil s-a infiltrat acolo, pentru că era un anumit gen de populaţie care era lăsată. Nu cred că m-ar fi lăsat pe mine Jandarmeria să mă apropii să îi pun întrebări. Nu aveam profilul acela de pesedist. Doamna care a întrebat-o nu o cunosc, nu ştiu cine este”, a explicat Lucian Mara.

Pe de altă parte, tânărul a povestit că alţi colegi ai organizaţiei USR Hunedoara se pregătiseră să se adune în acel loc, aceştia fiind prezenţi în zonă cu pancarte.

„Colegii de la USR au fost acolo pe pietonală şi au fost cu pancartele acelea, dar probabil că nu a mai fost aşa de mare ratingul şi pentru asta pentru că am apărut eu, dar au fost colegii mai mulţi care au fost acolo cu nişte pancarte pe care scria «NIMIC», acolo când a ajuns pe pietonala din faţa Casei de Cultură. Era mai multă lume şi era spaţiul mai deschis şi a fost aşa mai pentru trecători decât pentru oficialităţi mesajul. Acela a fost organizat. Într-adevăr colegii şi-au făcut pancartele, le-au scris cu carioaca la o terasă înainte, la o cafea şi au aşteptat să vină. Dar asta a fost cu totul altceva. Eu am trecut pe acolo din întâmplare la momentul acela. Adevărul este că eu treceam pe acolo şi mă ducea să mă întâlnesc cu grupul. Grupul era la cafenea, pentru că noi ştiam la ce oră vine la primărie”, a conchis Mara.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, sâmbătă, o vizită în judeţul Hunedoara, iar printre obiectivele vizitate s-au numărat Spitalul Municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, etc.

În timpul vizitei un tânăr i-a strigat prim-ministruolui „Ruşine” şi „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, acesta fiind imediat legitimat de jandarmi şi dus la maşina forţelor de ordine.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, Simona Fodoca, a anunţat ulterior că tânărul a fost amendat, potrivit legii, sancţiunea pentru astfel de acţiuni încadrându-se între 200 şi 1.000 lei.

Tot sâmbătă la Hunedoara, Viorica Dăncilă a fost întrebată de către o femeie de ce nu demisionează. Premierul i-a răspuns că este un bun român care „ţine cu România” şi a făcut apel la femeie să dea dovadă de „solidaritate între femei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici