Video Tăriceanu a votat doar la alegerile europarlamentare, nu şi pentru referendum: România să facă parte din grupul celor care iau decizii, să nu fie ca până acum

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că a votat ”cu convingerea” că viitorii europarlamentari ALDE vor reprezenta România şi vor acţiona ca ţara noastră să facă parte din grupul statelor care iau decizii, nu ca până acum. El nu a votat şi la referendum.

380 afișări

”Văd că este o participare numeroasă şi acest lucru mă bucură, pentru că este interes pentru aceste alegeri, care au un rol important şi vor avea un rol şi mai important pe măsură ce fiecare va înţelege că deciziile care se iau în forurile europene ne afectează. Am votat cu convingerea că cei care ne vor reprezenta din partea partidului pe care îl conduc vor merge acolo cu gândul clar de a reprezenta interesul României, de a face ca România să fie o voce respectată, tratată de la egal la egal, ca România să facă parte din grupul celor care iau decizii, să nu fie ca până acum - una din ţările care numai au urmat deciziile luate de alţii. Cred că este în interesul nostru să avem oameni capabili să ne reprezinte, cu experienţă politică, îndelungată, pentru că acolo este un loc în care conflictele şi luptele dintre grupurile parlamentare se tranşează în favoarea celor mai buni, celor care ştiu să lupte”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a votat doar la alegerile europarlamentare, nu şi pentru referendum.

”Pentru măsurarea popularităţii preşedintelui sunt modalităţi mult mai simple şi mai puţin costisitoare pe care le putem utiliza. Nu trebuie să organizăm un scrutin pentru acest lucru”, a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici