Tăriceanu îl regretă pe Dragnea: Avea o experienţă politică mai mare decât a lui Dăncilă. Poate ar fi judecat altfel/ Atac la Barna: A pozat în nou născut curăţel. Era cuplat ca o lipitoare la bani publici

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că Liviu Dragnea are o experienţă politică mult mai mare decât a actualului preşedinte PSD, Viorica Dăncilă. Liderul ALDE a mai spus că este posibil ca Liviu Dragnea să fi judecat altfel soarta coaliţiei PSD-ALDE.

2095 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu îl regretă pe Dragnea: Avea o experienţă politică mai mare decât a lui Dăncilă. Poate ar fi judecat altfel/  Atac la Barna: A pozat în nou născut curăţel. Era cuplat ca o lipitoare la bani publici

Tăriceanu îl regretă pe Dragnea: Avea o experienţă politică mai mare decât a lui Dăncilă. Poate ar fi judecat altfel

Întrebat cum crede că ar fi decurs guvernarea PSD-ALDE dacă Liviu Dragnea ar fi rămas preşedinte PSD, Călin Popescu-Tăriceanu a răspuns: " Si eu mi-am pus întrebarea aceasta.Despre Liviu Dragnea se pot spune multe, dar faptul că avea experienţa politică şi fler poltiic, nu poate fi contestat. Avea experienţă politică mult mai mare decât a doamnei Dăncilă şi poate ar fi judecat altfel”.

Acesta a mai precizat că exista o înţelegere cu Liviu Dragnea pentru un candidat unic la prezidenţiale.

"Exista o inţelegere între cele două partide, cea a unui candidat unic, cel mai bine cotat în sondaje. Un scor slab la alegerile prezidenţiale nu ar fi ajutat ALDE", a mai spus acesta.

ALDE a părăsit, la sfârşitul lunii august, coaliţia de guvernare cu PSD. ALDE a decis susţinerea candidaturii Mircea Diaconu, alături de Pro România, după ce Călin Popescu-Tăriceanu anunţase că renunţă la candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

 

Tăriceanu, despre Barna: A pozat în nou născut curăţel. Era cuplat ca o lipitoare la bani publici

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat, duminică, pe preşedintele USR, Dan Barna, susţinând că ”era cuplat ca o lipitoare la bani publici” şi că, în timp ce ”a pozat aşa într-un nou născut, curăţel, tocmai scos din cristelniţă” îi făcea cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro.

”El a pozat aşa într-un nou născut curăţel, tocmai scos din cristelniţă de la botez şi cînd colo ce vedem?... Că băieţelul ăsta stătea şi lucra cu fonduri europene la greu. Era cuplat ca o lipitoare la bani publici, pe bani europeni, contribuind chiar şi noi la ei, lucru care era în deobşte condamnabil. Văd ca i-a făcut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro”, a declarat la Antena 3 Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că dacă ar fi făcut un om politic ce a făcut Dan Barna ”îl lua imediat ANI la scărmănat şi după aceea procuratura”.

”Iar el stătea şi ne ţinea lecţii de morală. Slavă Domnului, că văd că şi în interiorul USR au început convingerile alea ferme, fanatice pe care le au unii să se clatine”, a conchis Tăriceanu.

Rise Project a publicat, marţi, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale că ar fi fost ”supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici