Traian Băsescu îi spune lui Michel Barnier: Nu e o plăcere să fie cineva în locul meu

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe comisarul european pentru Piaţa Internă şi Servicii, Michel Barnier, căruia i-a spus că nu este o plăcere să fie cineva în locul lui, oaspetele întrebând pe ce fotoliu să se aşeze, pentru a nu greşi din punct de vedere protocolar.

32 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu îi spune lui Michel Barnier: Nu e o plăcere să fie cineva în locul meu

Traian Băsescu îi spune lui Michel Barnier: Nu e o plăcere să fie cineva în locul meu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Domnule comisar, permiteţi-mi să vă mulţumesc pentru atenţia pe care o daţi României. După cum ştiţi, cu certitudine încercăm să ne adaptăm legislaţia la directivele cu privire la piaţa internă şi la competiţie şi sperăm să progresăm în continuare. De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru sprijinul pe care îl acordaţi Guvernului în a progresa în această privinţă", a spus preşedintele la începutul întâlnirii.

La rândul său, Barnier i-a mulţumit şefului statului pentru timpul acordat, "atât în nume personal, cât şi amical şi în calitate de comisar".

La începutul întrevederii, Barnier l-a întrebat pe Traian Băsescu pe care dintre cele două fotolii să se aşeze, nedorind să se aşeze pe locul preşedintelui.

"Nu e o plăcere ca cineva să fie în locul meu", a replicat şeful statului.

Comisarul european pentru Piaţa Internă şi Servicii, Michel Barnier, face, joi, o vizită oficială în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici