Traian Băsescu şi Victor Ponta, referiri la Năstase în plenul comun la care a participat preşedintele CE Junker

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier Victor Ponta s-au referit, joi, în plenul reunit al Parlametului, convocat pentru mesajul preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la rolul lui Adrian Năstase în integrarea României în UE, şi el prezent la eveniment.

2749 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi Victor Ponta, referiri la Năstase în plenul comun la care a participat preşedintele CE Junker

Traian Băsescu şi Viorel Ponta, referiri la Năstase în plenul comun la care a participat preşedintele CE Junker

„Toţi avem ceva de povestit. Chiar şi Adrian Năstase care a încheiat cu Guvernul lui negocierile de aderare”, şi-a început Băsescu discursul, afirmaţia sa fiind primită cu apluze de unii parlamentari.

„Staţi că n-am terminat, s-ar putea să nu mai aplaudaţi. Jean-Claude Juncker a semnat în numele UE Tratatul de Aderare. Este aici şi premierul care a semnat Tratatul de Aderare, Călin Popescu-Tăriceanu, tot la 25 aprilie 2005 la Luxembrug. Şi cu voia dvs., şi preşedintele. Să mulţumim lui Dumnezeu că suntem toţi în viaţă după 12 ani”, a continuat Băsescu.

La sfârşitul evenimentului, a vorbit şi fostul premier Victor Ponta, discursul său încheiind practic evenimentul.

„(...) Al doilea moment istoric de azi a fost acela în care domnul Băsescu a recunoscut rolul lui Adrian Năstase în integrarea noastră în UE”, a spus Ponta, de la tribuna plenului reunit.

La evenimentul de joi a participat şi fostul premier Adrian Năstase. În debutul evenimentului, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a salutat pe fostul preşedinte Traian Băsescu într-un mod inedit, sărutându-l pe frunte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici