Trandafir: Declaraţia lui Lăzăroiu e uşor hazardată, mă gândesc serios la o demisie

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, luni seară, la Realitatea Tv, că declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu este "uşor hazardată", precizând că nu vrea să plece la PC, ci că se gândeşte serios la o demisie din Parlament, dar adăugând că i se aduce aminte că ar fi "nepoliticos" să facă acest gest.

30 afișări
Imaginea articolului Trandafir: Declaraţia lui Lăzăroiu e uşor hazardată, mă gândesc serios la o demisie

Trandafir: Declaraţia lui Lăzăroiu e uşor hazardată, mă gândesc serios la o demisie (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Întrebată cum comentează declaraţia lui Lăzăroiu privind plecarea acesteia la conservatori, Teo Trandafir a replicat: "Nici pomeneală, nu se punea problema de aşa ceva".

"Iar domnia sa ştie cel mai bine, eu cred că ştie bine ce spune, dar de data asta mă uimeşte pentru că declaraţia domniei sale mi se pare uşor hazardată. Hai să vedem, împreună", a susţinut Trandafir la Realitatea Tv.

Întrebată dacă va rămâne parlamentar independent în urma unei excluderi, deputatul PDL a replicat: "Sau nu..", precizând că se gândeşte serios şi la o demisie din Camera Deputaţilor.

"Mă gândesc foarte serios la asta, dar mi se aduce aminte şi pe bună dreptate faptul că am fost votată de nişte oameni şi faptul că foarte mulţi oameni au avut încredere în mine şi că e urât, e chiar nepoliticos ceea ce aş face, şi atunci trebuie să stăm să ne gândim. Dar asta cu plecatul la PC, la "P orice" e o declaraţie hazardată", a spus Trandafir, răspunzând la o întrebare privind o eventuală demisie din Parlament.

Pe de altă parte, Trandafir a menţionat că nu a fost sunată personal de premierul Emil Boc, dar a fost contactată de colegii din PDL, care au încercat să o liniştească.

Întrebată dacă colegii i-au transmis că va pierde sprijinul PDL, Trandafir a precizat: "Nu, dar asta am înţeles singură. Am totuşi 40 de ani şi înţeleg că voi fi dată afară şi nu am absolut nicio problemă cu treaba asta".

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine, într-o declaraţie pentru ziarul "Gândul", că decizia lui Teo Trandafir de a vota moţiunea de cenzură face parte din planul mai vechi al acesteia de a pleca din PDL şi de a trece la PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici