Udrea: Ar fi bine dacă domnul Iohannis ar veni să mă susţină

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, că "ar fi bine" dacă liderul PNL Klaus Iohannis "ar veni" şi ar susţine candidatura ei la prezidenţiale, opinând că acesta nu va intra în turul doi al alegerilor.

660 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ar fi bine dacă domnul Iohannis ar veni să mă susţină

Elena Udrea (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

Udrea a făcut această declaraţie în conferinţa de presă în cursul căreia Cristian Diaconescu, preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, a anunţat că susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie.

"Cred că ar fi bine dacă domnul Iohannis ar veni să mă susţină, pentru că evident nu va intra în turul doi şi dacă pornim cu o candidatură puternică de la început, candidatura mea susţinută şi de domnul Iohannis, spre exemplu, atunci domnul Victor Ponta va fi şi mai timorat decât este deja, cu 30% şi în scădere, domnul Victor Ponta nu stă deloc confortabil, ci dimpotrivă. Dacă mai sunt şi alţi candidaţi care vor dori să vină în acest proiect de susţinere a candidaturii mele, desigur că m-aş bucura foarte mult", a spus Elena Udrea.

Cristian Diaconescu a anunţat, joi, că FMP, al cărui preşedinte este, susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie.

El a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea.

Udrea a afirmat că, prin acest anunţ, Diaconescu demonstrează că e "un adevărat om de stat".

Cristian Diaconescu va renunţa la candidatura ca independent la Preşedinţie şi va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, anunţul urmând să fie făcut în conferinţa de presă comună cu Elena Udrea, anunţată pentru ora 16.00, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse din PMP.

"Diaconescu va renunţa la candidatură. Nu poţi să candidezi aşa, trebuie să ai susţinători. Va rămâne preşedintele fundaţiei", au declarat sursele citate, care au mai susţinut că Diaconescu o va susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie.

În 18 august, Cristian Diaconescu îşi anunţa candidatura ca independent la Preşedinţie şi demisia din PMP. O zi mai târziu, Elena Udrea era desemnată candidatul PMP la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici