Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte, la congresul din februarie

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat luni că, ”cel mai probabil”, nu va mai candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

770 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte, la congresul din februarie

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată dacă va mai candida la congresul partidului pentru funcţia de preşedinte, Udrea a răspuns: ”Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al partidului".

Întrebată care a fost motivaţia pentru care nu va mai candida la funcţia de preşedinte, Udrea a răspuns: "Nu am spus că nu mai candidez, am spus că cel mai probabil «nu». Astăzi am luat decizia să mutăm congresul, să vedem până atunci".

Ea a susţinut că, indiferent din cine va fi formată noua conducere a PMP, noii lideri trebuie să vină cu o viziune "care să conţină strategia de partid de opoziţie".

"E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se înscrie în competiţe, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formată, ea să vină cu o viziune care să conţină o strategie de partid de opoziţie, suntem singurul partid de opoziţie la o guvernare PSD-PNL. Constatăm că astăzi toată lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta şi PNL prin domnul Iohannis", a adăugat Udrea.

Data iniţială a congresului PMP era 21 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici