Video Udrea despre demisia lui Bădescu: Sunt vremuri pentru politicieni puternici, nu pentru cei slabi

Secretarul executiv al PDL, ministrul Elena Udrea, a apreciat, miercuri, că demisia din formaţiunea democrat-liberală a senatorului Iulian Bădescu se produce într-o perioadă destinată politicienilor puternici şi în care cei "slabi" părăsesc barca guvernării, preferându-i pe cei care au generat criza

63 afișări

Ea a precizat că a aflat la ieşirea din şedinţa de guvern despre demisia senatorului.

"Cred că acestea sunt vremuri pentru politicieni puternici, pentru politicieni care au o atitudine de asumare a guvernării, în mod real, şi a susţinerii Guvernului din partidul din care fac parte. Cei care fie sunt slabi, fie au cu totul alte viziuni asupra felului prin care ar trebui să treacă România prin această perioadă de criză desigur că părăsesc barca în acest moment. Sper să nu mai fie alte cazuri. Până la urmă nu ştiu cât este de curajos sau cât este de corect politic să mergi în barca celor care au generat această criză atunci când eşti pus în situaţia de a o rezolva. Cred că un gest de asumare politică ar fi fost să susţină acest guvern care încearcă să rezolve o problemă care s-a creat până la urmă în 20 de ani, în special de politicienii alături de care a mers domnul senator", a spus Udrea.

Senatorul Iulian Bădescu a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că îşi dă demisia din PDL deoarece nu este de acord cu programul anticriză al Guvernului Boc şi că va activa în grupul PSD.

Ulterior, el a declarat că a decis să demisioneze din PDL după întâlnirea de luni a premierului cu senatorii democrat-liberali, în care şeful Guvernului şi liderul PDL ar fi spus că, dacă senatorii partidului nu sunt de acord cu măsurile anticriză, "să-şi caute alt drum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici