Udrea, după cazul Oprescu: Se vede diferenţa între un denunţ corect şi unul făcut cu cătuşele pe masă

Deputatul Elena Udrea a declarat luni că în cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenţa dintre "un denunţ corect", făcut înainte ca darea de mită să aibă loc şi care duce la un flagrant, şi un denunţ făcut "cu cătuşele pe masă", ca ameninţare.

2201 afișări
Imaginea articolului Udrea, după cazul Oprescu: Se vede diferenţa între un denunţ corect şi unul făcut cu cătuşele pe masă

Elena Udrea (Razvan Chirita / Mediafax Foto)

"În cazul domnului Oprescu, aşa cum arată el până în acest moment, vorbim despre un denunţ făcut înainte să se întâmple darea de mită, vorbim despre o acţiune care a dus la un flagrant. Uitaţi că denunţul, dacă este făcut în condiţiile legii, nu este contestabil şi are utilitatea lui. (...) Situaţia, aşa cum se vede ea astăzi, este una care poate să facă diferenţa între ce înseamnă un denunţ făcut atunci când ţi se pun cătuşele pe masă şi ori spui ceva despre cineva anume, ori te duci tu la puşcărie, şi ce înseamnă un denunţ corect", a spus Udrea, precizând că un flagrant este "greu de contestat", cum este cel din cazul lui Sorin Oprescu.

Pe de altă parte, Elena Udrea a spus că nu intenţionează să candideze la Primăria Capitalei, aşa cum a spus zilele trecute Traian Băsescu, într-o emisiune televizată, când i-a avansat numele ca un posibil candidat femeie la această funcţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici