Iohannis, despre reţinerea lui Oprescu: Un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe

Preşedintele Klaus Iohannis a catalogat reţinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru fapte de corupţie drept "un eveniment foarte trist", şeful statului adăugând că această acţiune a DNA "este un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe".

2065 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre reţinerea lui Oprescu: Un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Prezent, duminică, la Mioveni, în judeţul Argeş, preşedintele Klaus Iohannis a comentat reţinerea de către DNA a primarului general Sorin Oprescu, spunând că aceasta reprezintă "un eveniment foarte trist".

"Este un eveniment foarte trist, dar, pe de altă parte, pentru mine este un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe şi acesta este un lucru bun", a afirmat Klaus Iohannis, referindu-se la reţinerea lui Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. Primarul ar fi primit cei 25.000 de euro sâmbătă de la şeful unei instituţii din primărie, care ar fi intermediat mita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici