Udrea: În ultimii ani, am renunţat la modelul Băsescu, PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, la prima şedinţă în noua formulă de coordonare, că, de acum încolo, nu criteriul vechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în organizaţia democrat-liberală, ci cel al proiectelor.

22 afișări
Imaginea articolului Udrea: În ultimii ani, am renunţat la modelul Băsescu, PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni

Udrea: În ultimii ani, am renunţat la modelul Băsescu, PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Misiunea mea este să recâştigăm împreună încrederea bucureştenilor şi să facem astfel încât bucureştenii să devină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii în acest oraş, care creşte de la o zi la alta, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Traian Băsescu. Cu timpul, în ultimii ani, am renunţat la modelul Traian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni, să facem politica bucureştenilor împreună cu ei. De aceea, eu cred că avem nevoie să deschidem partidul, cred că de acum încolo nu criteriul vechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în PDL Bucureşti, ci cel al proiectelor", le-a spus Udrea reprezentanţilor PDL Bucureşti.

Elena Udrea a arătat că oricine are un proiect, oricine este interesat de modernizarea oraşului "este binevenit în PDL Bucureşti şi porţile sunt deschise către toţi cei cărora le pasă de Bucureşti".

"Ne dorim să aducem oameni noi, să avem alături de noi oameni din societatea civilă, oameni care sunt pregătiţi profesional, reprezentativi în domeniile lor de activitate. Este timpul să ne întărim echipa", a adăugat Udrea.

Ea a arătat că, până acum, PDL Bucureşti a însemnat şase organizaţii puternice de sectoare şi că acestea "trebuie să facă o echipă puternică".

"Cred că avem toate resursele pentru a readuce încrederea bucureştenilor în noi, pentru că avem majoritatea în CGMB şi orice proiect al bucureştenilor putem să-l susţinem în cadrul Consiliului General , putem pune în practică orice idee bună pentru oraşul acesta şi, începând de acum, vom face opoziţie constructivă la primarul general, adică vom sprijini toate proiectele care sunt necesare bucureştenilor şi ne vom opune cheltuielilor inutile, risipei bugetului pe lucruri de genul ceasuri sau raţe sălbatice aduse de nu ştiu unde, dar vom susţine tot ce are nevoie Bucureştiul în această perioadă", a precizat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici