Udrea: Meleşcanu e tot un candidat al PNL, nu ia din voturile mele, se luptă cu Iohannis şi Tăriceanu

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, spune că intrarea lui Teodor Meleşcanu în competiţia prezidenţială nu o afectează întrucât acesta "nu ia" din voturile sale, Udrea spunând că Meleşcanu este "tot un candidat al PNL, care se luptă cu Iohannis şi cu Tăriceanu".

360 afișări
Imaginea articolului Udrea: Meleşcanu e tot un candidat al PNL, nu ia din voturile mele, se luptă cu Iohannis şi Tăriceanu

Udrea: Meleşcanu e tot un candidat al PNL, nu ia din voturile mele, se luptă cu Iohannis şi Tăriceanu (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

"Nu cred că domnul Meleşcanu ia din voturile mele, din electoratul meu. Mă adresez unui cu totul alt electorat. În primul rând, suntem generaţii diferite, avem public diferit. Nu cred că domnul Meleşcanu va obţine un procent foarte mare pentru că este tot un candidat al PNL deci dânsul se luptă cu domnul Iohannis şi cu domnul Tăriceanu, nu cu mine” a spus Elena Udrea, sâmbătă, la Sinaia, întrebată fiind dacă intrarea în competiţia electorală a fostului director al Serviciului de Informaţii Externe îi afectează şansele.

"Deci, din punctul meu de vedere, şi dacă şi intra şi dacă nu intra domnul Meleşcanu este exact acelaşi lucru” a concluzionat liderul PMP.

Elena Udrea s-a aflat, sâmbătă după-amiază, în staţiunea Sinaia, unde se desfăşoară a XX-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever”, la care sunt aşteptaţi peste 10.000 de turişti. Udrea a vizitat fiecare stand al producătorilor şi expozanţilor, a stat de vorbă cu oamenii şi s-a fotografiat cu turiştii, în timp ce staff-ul său de campanie a împărţit turiştilor fotografii cu semnătura Elenei Udrea şi cu mesajul "Vă mulţumesc".

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbără, tot la Sinaia, că intrarea lui Teodor Meleşcanu în cursa pentru alegerile prezidenţiale îl "afectează" şi pe el, dar şi pe ceilalţi candidaţi, şi că va trebui să facă ”un efort suplimentar pentru a compensa într-un fel sau altul eventualele pierderi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici