Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu

Elena Udrea urează PDL "să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească" şi "să continue parteneriatele pentru România pe care le-a început cu preşedintele Traian Băsescu".

156 afișări
Imaginea articolului Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu

Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Urez PDL să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească, aşa cum a făcut-o până acum şi să-şi construiască viitorul, să se mândrească cu ceea ce a făcut partidul în România, să continue parteneriatele în România pe care le-a început cu preşedintele Traian Băsescu, să aibă forţa să devină motorul dreptei politicii româneşti", a spus Elena Udrea.

De altfel, întrebată dacă ar fi fost normal ca preşedintele Traian Băsescu să participe la aniversarea PDL, Elena Udrea a spus că ar fi fost bine ca preşedintele să fi putut fi prezent la această sărbătoare.

Întrebată de MEDIAFAX despre afirmaţia lui Vasile Blaga, care spunea că "praful şi pulberea" se vor alege de toţi cei care pleacă din partid, Elena Udrea a răspuns: "Nu ştiu la cine s-a referit".

Elena Udrea a fost prezentă duminică la sărbătorirea a 20 de ani de la înfiinţarea partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici