Udrea: Prigoană, Paleologu şi Canacheu, în competiţia din PDL pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că Silviu Prigoană, Theodor Paleologu şi Costică Canacheu s-au înscris până acum în cursa internă din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile pentru Primăria Capitalei, menţionând că ea nu va candida.

372 afișări
Imaginea articolului Udrea: Prigoană, Paleologu şi Canacheu, în competiţia din PDL pentru Primăria Capitalei

Udrea: Prigoană, Paleologu şi Canacheu, în competiţia din PDL pentru Primăria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu candidez la Primăria Capitalei, vom merge cu cel care are cea mai mare încredere a bucureştenilor", a spus Udrea, la Realitatea TV.

Elena Udrea a precizat că mai mulţi democrat-liberali s-au înscris până acum în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului partidului.

"Pot să spun că în competiţia internă din PDL de desemnare a candidatului s-au înscris până acum domnul Prigoană, domnul Paleologu şi cred că şi domnul Canacheu, dar nu sunt sigură", a menţionat ea.

Elena Udrea declara, la sfârşitul lunii mai, la ProTV, că nu va candida la Primăria Capitalei, menţionând că PDL va găsi un candidat potrivit. În acest context, ea i-a enumerat pe Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă şi Sulfina Barbu ca exemple de posibili candidaţi PDL la Primăria generală. Ea a menţionat atunci că nu este exclus ca PDL să susţină un candidat care în prezent nu este în formaţiune, adică un reprezentant al societăţii civile sau un om de afaceri.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, într-un interviu acordat în mai MEDIAFAX, că va candida pentru Primăria Capitalei dacă PDL îi va cere acest lucru, arătând că într-o astfel de competiţie va lupta "cu energia unui samurai sau a unui kamikaze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici