Udrea: Un adevărat război - trei bărbaţi se războiesc cu Elena Udrea

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a susţinut, marţi, că acţiunea USL de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum reprezintă teama şi disperarea că s-ar putea pierde controlul PNL pe bugetul Sectorului 1.

31 afișări
Imaginea articolului Udrea: Un adevărat război - trei bărbaţi se războiesc cu Elena Udrea

Udrea: Un adevărat război - trei bărbaţi se războiesc cu Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Am văzut că trei bărbaţi se luptă cu Elena Udrea. Am văzut că şi culorile sunt army, deci avem de-a face cu un adevărat război - trei bărbaţi se războiesc cu Elena Udrea. Asta mă asigură că fac un lucru bun, câtă vreme fac aşa un efort şi consumă atâtea resurse ca să se bată cu Elena Udrea. Nu înţeleg de ce este nevoie de strângere de semnături pentru referendum", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai spus că toată lumea vrea acest referendum.

"Deci de ce este nevoie de o campanie în stradă pentru a strânge semnături împotriva Elenei Udrea şi pentru referendum, probabil că numai cei de la PNL ar putea explica. Una din explicaţii, pe care eu aş da-o, este teama şi disperarea că s-ar putea pierde controlul PNL pe bugetul Sectorului 1, care este cel mai mare buget, aproape egal cu bugetul Capitalei", a conchis Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici