UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

UNPR a anunţat, sâmbătă, că a luat decizia de a avea la Bucureşti candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a ultimelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.

415 afișări
Imaginea articolului UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Având în vedere ultimele evoluţii de pe scena politică din Capitală, Uniunea Naţională pentru Progresul României a luat decizia de a avea la nivelul Bucureştiului candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector", a anunţat UNPR.

Uniunea precizează că "are cea mai puternică şi cea mai organizată echipă politică din Capitală". "Strategia adoptată pentru Bucureşti urmăreşte maximizarea şanselor UNPR. De asemenea, s-a ţinut seama de imperativul finalizării la timp a pregătirilor pentru campania electorală", a anunţat formaţiunea.

UNPR aminteşte că "a stat la guvernare într-o perioadă dificilă pentru România, pentru asigurarea stabilităţii economice şi politice" dar şi că "a militat şi militează pentru adoptarea proiectului privind taxarea marilor averi, militează pentru stabilitatea României şi rămâne un partener loial în Coaliţia de guvernare".

Liderul UNPR Neculai Onţanu afirma, sâmbătă, că sunt câteva dificultăţi importante în încheierea unui acord cu PDL pentru Bucureşti, el acuzând că în declaraţiile liderilor PDL sunt "bâlbâieli şi indecizie", iar PDL este un partid care, prin politicile sale, a dus în ultima perioadă la sărăcirea populaţiei.

"Sunt câteva dificultăţi importante în încheierea unui acord cu PDL", se arată într-un comunicat semnat de Onţanu şi remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, pe tema posibilităţii încheierii unui acord de colaborare între UNPR şi PDL la nivel de Bucureşti.

Potrivit primarului Sectorului 2, există "dificultăţi ideologice": "UNPR este un partid de centru –stânga, iar PDL se defineşte tot mai mult ca un partid de dreapta care, prin politicile sale a dus în ultima perioadă la sărăcirea populaţiei, fără a lua măsurile necesare compensatorii, deşi UNPR a cerut acest lucru în nenumărate rânduri, mai ales pentru persoanele cu pensii şi salarii mici".

Semnarea protocolului între PDL, UNPR, PNŢCD şi PER pentru înfiinţarea în Capitală a "Mişcării pentru Noul Bucureşti", eveniment programat pentru sâmbătă, a fost amânată până la o dată care urmează a fi anunţată, a anunţat PDL sâmbătă dimineaţă.

Protocolul ar fi trebuit semnat de către preşedinţii organizaţiilor din Bucureşti aparţinând Partidului Democrat Liberal (Elena Udrea), Uniunii Naţionale pentru Progresul României (Neculai Onţanu), Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (Alex Ştefănescu) şi a Partidului Ecologist Român (Ovidiu Demetrescu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici