UNPR: Culiţă Tărâţă a fost un om puternic şi drept, care şi-a iubit şi ajutat semenii

Culiţă Tărâţă a fost ”un om puternic şi drept, un om care şi-a iubit şi şi-a ajutat semenii, a creat locuri de muncă, a sprijinit tinerii, a pus umărul la construirea partidului nostru”, se spune într-un mesaj de condoleanţe al preşedintelui UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

585 afișări
Imaginea articolului UNPR: Culiţă Tărâţă a fost un om puternic şi drept, care şi-a iubit şi ajutat semenii

Culiţă Tărâţă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Culiţă Tărâţă a crezut cu tărie în unitatea naţională, în dialogul social, în progresul ţării noastre, pilonii Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Pierderea colegului nostru este un moment greu pentru noi, un moment în care Uniunea Naţională pentru Progresul României îşi exprimă încă o dată, cu tărie, credinţa în unitate, solidaritate şi camaraderie”, se mai spune în mesajul de condoleanţe.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani, în urma unei boli incurabile, potrivit unui anunţ făcut de familia acestuia.

Potrivit radioiasi.ro, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Culiţă Tărâţă era vizibil afectată de boală şi de chimioterapia pe care o făcea la clinica AKH din Viena, Austria, în ultimele şase luni el fiind în concediu medical, venind rar la Consiliul Judeţean.

Culiţă Tărâţă a fost deputat PSD în două mandate, între anii 2000 - 2004 şi 2008 - 2012. În anul 2011, a demisionat din PSD şi a devenit fondator şi vicepreşedinte al UNPR. În anul 2012, Culiţă Tărâţă a candidat şi a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul unei alianţe UNPR cu PDL şi PNŢCD.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici