USR a reluat sit-in-ul din Camera Deputaţilor, plenul a fost redeschis

Mai mulţi parlamentari USR şi-au petrecut noaptea în plenul Camerei Deputaţilor, sala fiind redeschisă după ce iniţial a fost sigilată sâmbătă seara.

1787 afișări
Imaginea articolului USR a reluat sit-in-ul din Camera Deputaţilor, plenul a fost redeschis

USR a reluat sit-in-ul din Camera Deputaţilor, plenul a fost redeschis (Imagine: Alexandra Pandrea / Mediafax Arhiva Foto)

''Duminică, 5 februarie, 2017. Ora 9.00 AM. Împreună cu colegii de la USR am încheiat a 4-a noapte de ocupare în Casa Poporului. Recunosc că tot ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână mi-a depăşit cele mai optimiste aşteptări. Datorită vouă şi pentru voi suntem aici şi vom continua lupta în Parlament. Împreună vom învinge! Până când Guvernul şi Puterea PSD + ALDE se hotărăsc ce fac cu Ordonanţa 13, noi (parlamentarii USR) continuăm protestul în Casa Poporului. Oricum, mesajul străzii a fost destul de clar ”Abrogaţi şi apoi plecaţi!”. Măcar nea Iordache de la Justiţie'', a scris pe Facebook senatorul Mihai Goţiu.

Plenul a fost sigilat sâmbătă seară, dar a fost redeschis pe motiv că aleşii USR aveau lucruri personale înăuntru.

''Din entuziasm au plecat din plen ca să împartă flori şi colegii care erau la sit-in lângă pupitru. Cînd s-au întors au găsit plenul sigilat. Tot noaptea ca hoţii. Revenim'', a povestit deputatul Cristian Ghinea pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici