Bugetul Ministerului Dezvoltării, adoptat fără amendamentele care nu îndeplinesc condiţiile legale

Comisiile reunite de Buget-Finanţe şi Bănci din Parlament au adoptat sâmbătă bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene cu 21 de voturi „pentru” şi 12 „împotrivă”, respingând totodată amendamentele care nu îndeplinesc condiţiile legale de fundamentare.

507 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Dezvoltării, adoptat fără amendamentele care nu îndeplinesc condiţiile legale

Bugetul Ministerului Dezvoltării, adoptat fără amendamentele care nu îndeplinesc condiţiile legale

Bugetul Ministerului Dezvoltării, în sumă de 6,9 miliarde de lei, a avut iniţial un număr de 339 de amendamente, cele mai multe dintre acestea fiind respinse la nivelul Comisiei Buget-Finanţe, după ce la comisia de specialitate fuseseră adoptate în bloc. Acum, luate propunere cu propunere, s-a constatat că nu sunt fundamentate din punct de vedere financiar, dar în acelaşi timp presupun modificări bugetare, astfel că au fost respinse.

O mare parte din amendamentele respinse aveau în vedere unele obiective din Programul Naţional pentru Construcţii de Interes Public sau Social. Amendamentele au fost respinse nu pentru că obiectivele respective nu ar fi oportune, ci pentru că nu au avut un fundament financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici