Vanghelie: O susţin pe Andronescu pentru şefia PSD Bucureşti. Nu vreau să dezbin, să creez bătălii

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, după ce a fost ales preşedinte al organizaţiei PSD Sector 5, că o va susţine pe Ecaterina Andronescu la şefia organizaţiei municipale a PSD Bucureşti, el arătând că nu va candida pentru această funcţie pentru că nu vrea să dezbine organizaţia.

212 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: O susţin pe Andronescu pentru şefia PSD Bucureşti. Nu vreau să dezbin, să creez bătălii

Ecaterina Andronescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

"Declar public că pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei Bucureşti o susţin pe Ecaterina Andronescu pentru a crea echipă, pentru a demonstra că nu vreau să dezbin, nu vreau să creez bătălii la nivelul organizaţiei Bucureşti, nu vreau să creez decât echipă şi cred că în acest moment aşa e bine", a spus Vanghelie.

El a precizat că va face parte, însă, din echipa Ecaterinei Andronescu şi a ţinut să precizeze că motivul pentru care nu va candida la Bucureşti nu este acela că i-ar fi frică.

"Nu mi-e frică de nimeni. Nu-mi spune nimeni dacă să cadidez sau să nu candidez, nici Victor Ponta, nici Ion Iliescu. Nimeni din PSD nu mă poate opri să candidez pentru nicio funcţie. O fac pentru că aşa cred, pentru că eu cred că avem nevoie de echilibru şi de unitate. Vreau să văd o conferinţă peste şase luni în organizaţia de Bucureşti cu 5000 de oameni pentru a da un mesaj pentru oameni săraci din România", a spus Vanghelie.

El a mai declarat că se va bate întotdeauna pentru principii. "Am să mă bat pentru principii până o să înnebunească toţi", a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie a ţinut acest discurs după ce a fost votat în unanimitate în calitate de preşedinte al PSD Sector 5 de către cei aproximativ 2000 de delegaţi şi invitaţi prezenţi la Romexpo.

În timpul acestui discurs al lui Vanghelie, o persoană din spatele său, din prezidiu, a căzut efectiv în spatele prezidiului, în timp ce aplauda. Deşi în urma căderii acestuia în zonă s-a creat agitaţie, evenimentul a continuat, Vanghelie continuându-şi discursul fără a observa incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici