Vicepreşedinte PNL: Descinderile DNA la CSM par o poveste cusută cu aţă albă, se mulează pe o temă a lui Băsescu

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că descinderile DNA de la CSM par "o poveste cusută cu aţă albă", care se mulează, surprinzător, pe o temă de campanie lansată public de Traian Băsescu şi de susţinătorii acestuia.

531 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PNL: Descinderile DNA la CSM par o poveste cusută cu aţă albă, se mulează pe o temă a lui Băsescu

Mihai Voicu (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Voicu spune, potrivit RFI, că are unele dubii: "Pare însă - şi eu sper din tot sufletul să nu fie adevărat, să fie o anchetă independentă şi să fie un demers în litera şi spiritul legii - pare însă, cred că dubii avem dreptul să avem, pare o poveste cusută puţin cu aţă albă, pentru că în mod ciudat este o ştire, un zvon deocamdată, care se mulează aşa, în mod surprinzător, pe o temă de campanie lansată în spaţiul public de Traian Băsescu şi susţinătorii săi. Sper să nu fie aşa, sper să fie vorba de un demers independent, în deplină legalitate".

Consiliul Superior al Magistraturii anunţă că a încuviinţat, marţi, la solicitarea DNA, percheziţionarea biroului folosit de procurorul George Bălan, membru al CSM, şi a biroului şi locuinţei procurorului Marcel Sâmpetru, detaşat la CSM, ambii având calitatea de învinuiţi.

Procurorul George Bălan, membru CSM, a declarat, miercuri, că nu a săvârşit nicio infracţiune şi că a văzut la televizor acuzaţiile care i se aduc, precizând că în legătură cu numirile la Parchet şi DNA el nu a vorbit cu nimeni despre nume, ci doar despre principii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici