Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), el urmând să fie audiat de procurori în calitate de martor, într-un dosar ce vizează activitatea Poştei Române, conform unor surse judiciare.

309 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Deputatul PSD a venit la DNA în jurul orei 12.30.

La intrarea în instituţie, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că urmează să fie audiat în calitate de martor.

Potrivit unor surse judiciare, Iordache a venit la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac verificări cu privire la activitatea Poştei Române. Acest caz ar fi intrat în atenţia anchetatorilor, după ce Guvernul a sesizat DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici