Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache: Am fost audiat la DNA în calitate de martor. Am făcut câteva precizări

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, a spus, luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost audiat în calitate de martor şi că a făcut "câteva precizări", în faţa organelor judiciare.

155 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache: Am fost audiat la DNA în calitate de martor. Am făcut câteva precizări

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Am fost în calitate de martor. Au fost câteva precizări pe care le-am adus la cunoştinţă şi cu asta, basta", a afirmat Iordache.

Întrebat dacă au fost făcute presiuni vreodată asupra sa, în legătură cu această anchetă, Iordache a spus: "Nu".

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el fiind audiat de procurori în calitate de martor, într-un dosar ce vizează activitatea Poştei Române, conform unor surse judiciare.

Deputatul PSD a venit la DNA în jurul orei 12.30.

Potrivit unor surse judiciare, Iordache a venit la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac verificări cu privire la activitatea Poştei Române. Acest caz ar fi intrat în atenţia anchetatorilor, după ce Guvernul a sesizat DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici