Videanu, despre negocieri cu PNL: Oficial nu, individual da

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, după şedinţa BPN, că la nivelul conducerii partidului nu s-a stabilit un mandat de negocieri cu liberalii, dar a ţinut să precizeze că, dacă la nivel oficial nu au avut loc discuţii cu PNL, la nivel individual au fost contacte.

9 afișări
Imaginea articolului Videanu, despre negocieri cu PNL: Oficial nu, individual da

Videanu, despre negocieri cu PNL: Oficial nu, individual da (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Eu în continuare spun: cred într-un guvern de dreapta, care şi-a demonstrat viabilitatea", a spus Videanu.

El a precizat că la nivelul Biroului Permanent Naţional nu s-a discutat subiectul negocierilor cu PNL şi nici nu s-a stabilit un mandat de negociere.

Întrebat dacă până acum PDL a discutat cu liberalii, Videanu a răspuns: "Oficial nu, individual da".

Adriean Videanu a spus că este un moment de răscruce în istoria post-decembristă a României între "un guvern de dreapta, care să susţină cota unică, care să susţină refoma fiscală, modernizarea şi reformarea statului român sau un guvern de stânga care îşi are principiile lui, setul lui de valori".

El a menţionat că este un moment de delimitare a apelor în privinţa guvernării României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici