VIDEO | Dialog savuros între Dan Barna şi un bătrân: Cine nu vă votează duminică, nu mai joacă table şi şah

Dan Barna a fost oprit, marţi, la Constanţa, de un bătrân care i-a promis să îl susţină duminică: „Suntem 72 de pensionari (într-un club). Cine nu votează Barna duminică, nu mai joacă table şi şah”. „Reguli clare, simple, uşor de explicat”, i-a răspuns Barna.

3136 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Dialog savuros între Dan Barna şi un bătrân: Cine nu vă votează duminică, nu mai joacă table şi şah

Dialog savuros între Dan Barna şi un bătrân: Cine nu vă votează duminică, nu mai joacă table şi şah

Dan Barna a fost oprit, marţi, la Constanţa, de un bătrân care i-a spus că îl va susţine la alegerile de duminică şi că îi va determina pe toţi prietenii lui de la clubul pensionarilor pe care îl frecventează să voteze candidatul USR-PLUS:

„Suntem 72 de pensionari (în clubul pensionarilor frecventat de bătrân - n.red.). Cine nu votează Barna duminică nu mai joacă table şi şah”, i-a spus vârstnicul lui Barna.

„Reguli clare, simple, uşor de explicat”, i-a răspuns Barna.

„I-am eliminat pe toţi, încet-încet am rămas nucleul de bază”, a replicat bătrânul, care apoi a povestit că a fost membru Pro-România: „M-am dus să îi dau carnetul şi i-am spus: <Măi, oameni buni, voi nu aveţi obraz, vă mişcaţi dintr-o parte în alta>”.

Mai mult, bătrânul a povestit că a fost superiorul militar al lui Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei: „L-am avut pe Tudorel Toader soldat, la grăniceri, la termen redus”.

Dan Barna a fost prezent marţi, la Constanţa, pentru a-şi prezenta programul electoral.

Taguri:
barna,
bătrân,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici