Video VIDEO Proteste la Iaşi înaintea mitingului PSD

Proteste au loc la Iaşi înaintea mitingului PSD, oamenii fiind adunaţi lângă gardurile amplasate pentru delimitarea zonei. Protestatarii strigă ”Hoţii, hoţii” şi huiduie.

2001 afișări

În Piaţa Unirii din Iaşi, unde urmează să se desfăşoare mitingul PSD, s-au adunat câteva zeci de protestatari care strigă ”Hoţii, hoţii” şi huiduie.

Protestatarii au adus şi pancarte cu mesaje precum „PSD, ciuma roşie”, „Slugilor” sau „Afară din Iaşi”.

Mitingul organizat de PSD la Iaşi are loc în aceeaşi şi cu Summit-ul liderilor UE de la Sibiu. Liderul PSD, Liviu Dragnea, întrebat anterior cum vede faptul că au fost anunţate contramanifestaţii la acest miting, a răspuns „foarte bine”.

„Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă. Dacă aşa vor să se joace în campanie, atunci aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri nervoşi să facă o contramanifestaţie. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are”, spunea Dragnea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici