Video VIDEO | PSD, surpriză de ziua lui Petre Daea. Ministrul Agriculturii a primit un tort în formă de oaie

PSD l-a surprins pe ministrul Petre Daea cu o petrecere şi cu un tort în formă de oaie, cu ocazia împlinirii acestuia a frumoasei vârste de 70 de ani. În videoclipul obţinut de MEDIAFAX, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor şi alţi social-democraţi îi cântă ministrului demis al Agiculturii „la mulţi ani”.

1567 afișări

„Mulţi ani trăiască, la mulţi ani....cine să trăiască, nea` Petre să trăiască!”, cântă social-democraţii, în timp ce Petre Daea e vizibil emoţionat.

Ministrul demis a primit un tort în formă de oaie din partea agricultorilor Arad.

Petre Daea împlineşte sâmbătă 70 de ani.

În timpul mandatului său de ministru am Agriculturii, acesta a vorbit în nenumărate rânduri despre importanţa oilor în România.

„Acest animal ne străbate istoria ca un fir roşu”; „Oaia e o statuie vie. Lângă oaie găseşti o frunză, dar lângă frunză nu găseşti o oaie”, spunea Daea, în 2017.

 

 

Taguri:
daea,
psd,
oaie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici