Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat că va depune o plângere penală împotriva lui George Simion, pe care îl acuză de tentativă de hărţuire şi intimidare.

3514 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

„Campania de hărţuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaântâlnită de hărţuire şi intimidare a lui George Simion împotriva mea”, a scris pe Facebook Vrigil Popescu.

Acesta a anunţat că respinge acuzaţiile formulate de George Simion şi condamnă „acest tip de comportament agresiv”.

„Nu mă voi lăsa intimidat de acest personaj, de această trompetă Putinistă şi voi merge mai departe pe drumul independenţei energetice a României. (...) Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion şi am încredere că până la urmă se va face dreptate”, mai spune ministrul Energiei.

„Ştiu că România şi Europa trec printr-o perioadă complicată şi este greu să avem încredere că se vor întâmpla lucruri bune. Dar dacă tolerăm acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o să ne faca bine. Poate este timpul să avem o dezbatere serioasă, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hărţuire şi ce facem să prevenim. Mie nu imi este teamă, dar mă tem pentru copiii şi familia mea. Pentru că este o graniţa foarte fină de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Şi la cum s-a putut observa în ultima perioadă, din incidentele pe care le-am trăit cu acest invidid, nu cred ca mai are mult să devină agresiv fizic”, a adăugat Popescu.

Parlamentarul AUR George Simion a publicat duminică, tot pe Facebook, o filmare cu ministrul Energiei, însoţită de textul: „El se jură că nu fură şi l-am prins la Viena…”.

George Simion spune, printre altele, în materialul video prezentat: „Domnule ministru de ce nu vă daţi demisia? Cât mai aveţi de furat din ţara asta? Mai aveţi de furat mult? (...) Nu mai putem tolera bătaia de joc la care a fost supus poporul român în ultimii 32 de ani cu hoţi ca Virgil, pe care l-am identificat aicea pe Aeroportul din Viena”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici