Zgonea: Fiecare ia deciziile pe care le crede oportune pentru a-l susţine pe Ponta

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, referitor la anunţul deputatului Sebastian Ghiţă privind candidatura sa la funcţia de preşedinte executiv al partidului, că fiecare membru al PSD ia deciziile pe care le crede oportune pentru a-l susţine pe Victor Ponta.

134 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Fiecare ia deciziile pe care le crede oportune pentru a-l susţine pe Ponta

Zgonea: Fiecare ia deciziile pe care le crede oportune pentru a-l susţine pe Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Fiecare membru al partidului din cei 600.000 de membri ia deciziile pe care le crede oportune pentru a-l susţine pe Victor Ponta. Eu ştiu ce am de făcut ca să-l susţin pe Victor Ponta. Eu mă ocup de campania premierului şi de angajamentele pe care le-am făcut şi nu comentez altceva. Nu am niciun comentariu de făcut nici la nivelul domnului Dragnea, nici al domnului Şova, nici al domnului Sebastian Ghiță”, a spus Zgonea, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a anunţat că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru funcţiile de preşedinte executiv şi, respectiv, preşedinte al PSD, în cadrul unui ”congres rapid” ce va avea loc după alegerile prezidenţiale.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că dacă va decide să candideze la şefia PSD va face echipă cu Sebastian Ghiţă, el spunând că îi asigură pe membrii PSD că, după ce Victor Ponta va deveni preşedinte, partidul nu va rămâne la ”mâna niciunui combinator”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici