Ucraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de război

  • Anchetatorii pentru crime de război au inspectat rămăşiţele carbonizate ale victimelor centrului comercial lovit de rachetele ruseşti
  • Ucraina îşi deplânge morţii: cel puţin 18 persoane au decedat
  • Procurorul general ucrainean a numit bombardamentul comis de ruşi drept o „crimă împotriva umanităţii”
1393 afișări
Imaginea articolului Ucraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de război

Sursa foto: Profimedia

Anchetatorii pentru crime de război au inspectat rămăşiţele carbonizate ale centrului comercial devastat de rachetele ruseşti. Ucraina îşi deplânge victimele: cel puţin 18 persoane au fost ucise la Kremenciuk.

Procurorul general ucrainean a numit evenimentul drept o „crimă împotriva umanităţii”. Locuitorii oraşului au aprins mai multe lumânări pentru victime.

„Am scos cinci cadavre. Nu am găsit pe nimeni în viaţă”, a declarat un pompier.

„Clar asistăm la crime împotriva umanităţii”, a declarat procurorul general ucrainean Iryna Venediktova.

Rusia neagă că a vizat în mod intenţionat civili în „operaţiunea sa militară specială” din Ucraina, care a distrus oraşe, a ucis mii de oameni şi a alungat alte milioane din casele lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici