Ministerul Sănătăţii a constituit o echipă operativă gata să acorde suport victimelor din Bulgaria

La nivelul Ministerului Sănătăţii s-a constituit o echipă operativă care este gata să acorde suportul necesar victimelor accidentului de autocar din Bulgaria, anunţă instituţia.

282 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii a constituit o echipă operativă gata să acorde suport victimelor din Bulgaria

Într-un comunicat, ministerul anunţă că personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca aşteaptă pacienţii români răniţi în accident.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii responsabil cu asistenţa medicală Cătălin Vişean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie.

Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spital şi urmează să sosească şi următorii răniţi.

Primii doi pacienţi dintre cei cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria au ajuns în ţară. Alţi trei pacienţi vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri.

Lucian Bode a declarat că mobilizarea autoritătilor române în gestionarea accidentului din Bulgaria, în care patru români au murit şi cinci au fost răniţi „a fost una eficientă şi profesionistă”.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci, iar restul români, a fost implicat sâmbătă dimineaţa într-un accident rutier în Bulgaria. Patru români au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici