Şoigu, "marginalizat" de către Putin. Britanicii susţin că soldaţii ruşi îl ridiculizează pe ministrul Apărării

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, este "marginalizat" din cauza problemelor din războiul împotriva Ucrainei şi probabil că este ridiculizat de soldaţi pentru conducerea sa "ineficientă", au declarat serviciile de informaţii britanice.

1966 afișări
Imaginea articolului Şoigu, "marginalizat" de către Putin. Britanicii susţin că soldaţii ruşi îl ridiculizează pe ministrul Apărării

"Rapoarte recente ale presei ruse independente au susţinut că, din cauza problemelor cu care se confruntă Rusia în războiul împotriva Ucrainei, ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, este acum marginalizat în cadrul conducerii ruse, comandanţii operaţionali informându-l direct pe preşedintele Putin cu privire la cursul războiului", transmite Ministerul britanic al Apărării, citat de The Guardian.

"Ofiţerii şi soldaţii ruşi cu experienţă de primă mână în război îl ridiculizează probabil în mod obişnuit pe Şoigu pentru conducerea sa ineficientă şi neatentă, în condiţiile în care progresele Rusiei au stagnat" susţine ministerul în cea mai recentă actualizare a informaţiilor din război.

Actualizarea a adăugat că Şoigu a "luptat" pentru a-şi depăşi lipsa de experienţă militară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici