Macron a prezis corect scorul meciului Franţa - Polonia şi marcatorii de goluri

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a prezis corect scorul la meciul Franţa - Polonia de la Cupa Mondială (3 la 1), dar şi marcatorii.

769 afișări
Imaginea articolului Macron a prezis corect scorul meciului Franţa - Polonia şi marcatorii de goluri

Macron a prezis corect scorul meciului Franţa - Polonia şi marcatorii de goluri

Întrebat de ziarul „Le Parisien” despre meciul Franţa-Polonia de duminică, preşedintele Emmanuel Macron s-a arătat plin de optimism.

"Cred că vom câştiga cu 3-1", a spus Macron, un mare fan al fotbalului: "Lewandowski va băga un gol, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie".

Franţa s-a impus cu 3-1 datorită unei duble a lui Kylian Mbappé şi a unui gol al lui Olivier Giroud. Acesta din urmă a devenit singurul golgheter din istoria echipei franceze.

De partea poloneză, singurul gol al meciului a fost marcat de Robert Lewandowski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici