VIDEO  Un acvariu imens, cu 1500 de peşti, a explodat şi a inundat străzi în Berlin

AquaDom este „cel mai mare acvariu cilindric de sine stătător din lume”, conform site-ului DomAquarée.

7666 afișări
Imaginea articolului Un acvariu imens, cu 1500 de peşti, a explodat şi a inundat străzi în Berlin

Un acvariu imens, cu 1500 de peşti, a explodat şi a inundat străzi

O explozie puternică a fost înregistrată în acvariul Sea Life al Hotelului DomAquarée, din centrul Berlinului, informează agenţia DPA, explicând că „un rezervor mare de acvariu a explodat şi apa se revarsă în stradă”, cu drept consecinţă „închiderea traficului”.

La faţa locului intervin aproximativ o sută de pompieri, în timp ce cauza exploziei nu este clară, momentan.

Clădirea DomAquarée găzduieşte acvariul Sea Life şi aşa-numitul AquaDom, un rezervor uriaş care adăposteşte 1.500 de specii de peşti tropicali şi care este o atracţie turistică populară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici