În prima zi de Crăciun vor fi externate patru persoane din victimele accidentului de la Pasajul Unirii

În urma evaluărilor făcute de medici, s-a decis că 4 dintre victimele accidentului care a avut loc ieri la intrarea în Pasajul Unirii vineri vor fi externaţi duminică, anunţă Ministerul Sănătăţii.

302 afișări
Imaginea articolului În prima zi de Crăciun vor fi externate patru persoane din victimele accidentului de la Pasajul Unirii

În prima zi de Crăciun vor fi externate patru persoane din victimele accidentului de la Pasajul Unirii

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate în acest moment 13 victime ale accidentului. Toţi pacienţii sunt stabili şi conştienţi.

Femeia internată în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca a fost detubată, este conştientă şi a comunicat cu familia, spune ministerul.

Un autocar cu 47 de persoane din Grecia a fost implicat vineri într-un accident înainte de intrarea în Pasajul Unirii. Un pasager a murit şi alţi 24, între care doi copii, au fost transportaţi la cinci spitale din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici