Misiuni umanitare a Forţelor Aeriene Române. Trei avioane duc ajutoare pentru sinistraţi

Trei aeronave ale Forţelor Aeriene Române duc miercuri noi ajutoare pentru populaţia afectată de cutremurele din Turcia şi Siria.

227 afișări
Imaginea articolului Misiuni umanitare a Forţelor Aeriene Române. Trei avioane duc ajutoare pentru sinistraţi

Misiuni umanitare a Forţelor Aeriene Române. Trei avioane duc ajutoare pentru sinistraţi

Astfel, o aeronavă C-130 Hercules, care va ateriza la Beirut (Liban), şi două aeronave C-27J Spartan, care vor ateriza la Gaziantep (Turcia), transportă aproximativ 22 de tone de bunuri materiale donate de statul român.

Transportul ajutoarelor pentru populaţia sinistrată se face la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în baza Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr.5 din 9 februarie.

Cele două aeronave de transport C-27J Spartan au decolat din Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 9.00, iar aeronava C-130 Hercules va pleca spre Beirut în cursul acestei zilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici