De 8 Martie, Smithfield România este alături de mămici

De 8 Martie, Smithfield România este alături de mămicile beneficiare ale „Casei Ronald McDonald Timişoara” prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”

Cu ocazia zilei de 8 Martie, voluntarii Smithfield România au vizitat beneficiarii Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald – Casa Ronald McDonald Timişoara, creând un moment special mamelor care şi-au petrecut o perioadă îndelungată îngijindu-şi copiii spitalizaţi.

Produsele Comtim şi Elit, tortul dulce, florile colorate şi parfumate, gândurile bune din partea echipei şi cadourile surpriză au adus zâmbete în rândul beneficiarilor.

„Tradiţia de a sărbători începutul primăverii alături de unul dintre beneficiarii programelor de responsabilitate socială Smithfield România a fost dusă mai departe şi în acest an! Ne bucurăm că am putut vizita beneficiarii Casei Ronald McDonald Timişoara din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” şi am putut îmbunătăţi şederea lor.” spune Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Smithfield Romania SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17430

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici