Singapore: Klaus Iohannis şi soţia sa vor primi o orhidee numită în cinstea lor

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor, anunţă Ministerul de Externe din Singapore.

695 afișări
Imaginea articolului Singapore: Klaus Iohannis şi soţia sa vor primi o orhidee numită în cinstea lor

Singapore: Klaus Iohannis şi soţia sa vor primi o orhidee numită în cinstea lor

”Preşedintele României, Excelenţa Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitaţia preşedintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Singapore şi România. Preşedintele Iohannis va fi însoţit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, şi de înalţi oficiali ai Preşedinţiei României”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore.

Potrivit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Halimah şi o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong.

„Preşedintele Iohannis şi Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitaţi la un banchet de stat de Halimah şi Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
orhidee,
hibrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici