GALERIE FOTO  O vedetă dependentă de dulciuri a reuşit miracolul: am slăbit 40 kg şi la 60 de ani sunt în cea mai bună formă din viaţa mea

Comediantul american Jeff Garlin a vorbit despre transformarea sa fizică, petrecută din motive de sănătate.

35644 afișări
Imaginea articolului O vedetă dependentă de dulciuri a reuşit miracolul: am slăbit 40 kg şi la 60 de ani sunt în cea mai bună formă din viaţa mea

Jeff Garlin este un comedian şi actor american în vârstă de aproape 62 de ani, care a fost obez toată viaţa şi a avut şi probleme de sănătate foarte grave.

Dar, înainte de a împlini 60 de ani, a început o călătorie care l-a condus să aibă acum cea mai bună formă fizică din întreaga lui viaţă. A fost o schimbare decisivă de direcţie pentru sănătatea lui.

La 20 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală de ablaţie cardiacă pentru sindromul Wolff-Parkinson-White, o afecţiune care a provocat tahicardie. La 37 de ani, Jeff a avut un accident vascular cerebral. În plus, suferea de epilepsie, tulburare bipolară şi de tulburare de deficit de atenţie.

La 20 de ani, a renunţat complet la alcool, dar a fost dependent de zahăr pentru cea mai mare parte a vieţii şi asta l-a determinat să facă diabet. Descoperirea acestei boli l-a convins să-şi schimbe stilul de viaţă.

A eliminat complet dulciurile

„Prea mulţi ani mi-am abuzat corpul, aşa am dezvoltat diabet”, Jeff Garlin a mărturisit pentru Men's Health că avea o adevărată dependenţă de zahăr. Mânca multă îngheţată şi dulciuri americane precum celebrele Pop-Tarts, Fruity Pebbles şi Ho-Hos. Prin urmare, a trebuit să-şi revizuiască întreaga dietă, eliminând complet dulciurile.

Acum, nu îşi permite niciodată să greşească din acest punct de vedere, pentru că, spunea el, „dacă mănânc un biscuit aş fi ca un alcoolic care bea prima băutură, încep să mănânc compulsiv zahăr”.

Una dintre mâncărurile lui preferate era budinca de ciocolată, acum însă este imposibil să o găseşti în frigiderul lui, pentru că, dacă ar gusta măcar puţin din ea, ar cădea în întuneric.. Aşa că Jeff Garlin şi-a recalibrat dieta şi întregul stil de viaţă.

Dieta şi antrenamentul

Jeff Garlin mănâncă acum mai ales fructe şi legume, cu excepţia bananelor şi a pepenilor. Mâncarea lui preferată acum este brânza de vaci. Începe să le consume dimineaţa, uneori o pune în lapte, sau o întinde pe biscuiţi. Pentru cină, combină salata cu un aliment proteic, cum ar fi un hamburger. În rest, mulţi morcovi, humus, suc de legume, mere. Nu renunţă la untul de arahide.

Mănâncă de cinci ori pe zi şi foloseşte şi pudră de proteine ​​pe care o pune adesea în cafea. Activitatea fizică este fundamentală şi pentru a face mişcarea corectă s-a bazat pe antrenorul personal al vedetelor, Peter Lee Thomas.

Jeff Garlin îşi începe ziua cu zece minute pe banda de alergare, apoi alte zece pe sacul de box, apoi cu o baie plăcută în piscină. De trei ori pe săptămână, face box cu Peter şi este foarte mândru de mănuşile sale, care sunt o ediţie specială semnată de Muhammad Ali. A reuşit astfel să slăbească 40 de kilograme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici